logo songteksten.net

5 Seconds of Summer dankbaar voor benefietconcert bosbranden

De Australische popgroep 5 Seconds of Summer vindt het geweldig dat er zondag een benefietconcert is georganiseerd voor de slachtoffers van de bosbranden. De groep treedt zelf ook op tijdens het negen uur durende evenement in het ANZ Stadium in Sydney.

De locatie maakt het voor de mannen extra bijzonder. "We wilden hier altijd al spelen en om dat dan te doen voor zo'n geweldig doel is fantastisch", vertelt frontman Luke Hemming aan de Australische The Daily Telegraph. De band is daarnaast onder de indruk van de wereldwijde steun die hun thuisland de afgelopen maanden heeft gekregen. "In Amerika zagen we dat iedereen die zich bewust was van wat er gaande was in Australiƫ hun tijd en geld investeerde om te helpen."

Naast 5 Seconds of Summer beklimmen ook acts als Queen met zanger Adam Lambert, Olivia Newton-John en Alice Cooper het podium. De opbrengst van het concert gaat naar het Rode Kruis en de Australische brandweer. De teller stond zondagochtend Nederlandse tijd op ruim 6,2 miljoen Australische dollar (zo'n 3,9 miljoen euro).

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren