Jan Slagter gelooft niets van bekentenis Imanuelle Grives

Door ANP, woensdag 19 februari 2020 11:21, bron: ANP

Max-baas Jan Slagter kan weinig met de emotionele bekentenissen van actrice Imanuelle Grives in het programma Jinek. Dat vertelde hij woensdag op NPO Radio 1. "Het was hetzelfde verhaal wat ze in de rechtbank deed", stelde hij. "Ik zag vooral een actrice die alle kanten op ging: een lach, een grapje. Maar zij maakt mij nog steeds niet wijs dat dat arsenaal drugs dat ze bij zich had voor eigen gebruik was."

Grives draaide volgens Slagter enorm om de hete brij heen. "Ik kon haar niet geloven: ze brak alleen toen ze sprak over haar moeder. Maar niet toen het ging over het dealen van drugs, waar ze voor veroordeeld is. Ze had een rotrelatie, ze wilde graag gepakt worden. Maar waarom zei ze niet gewoon eerlijk: ik was verkeerd bezig?"

De actrice deed dinsdagavond in Jinek voor het eerst op televisie haar verhaal nadat zij in de zomer werd aangehouden voor het verhandelen van drugs op festival Tomorrowland. Naar eigen zeggen deed zij dit mede omdat ze leed aan een zogenoemd 'imposter-syndroom', de doorlopende angst om ontmaskerd te worden als een oplichter. "Je denkt steeds dat mensen er achter komen dat je een enorme loser bent, en helemaal niet zo leuk als iedereen denkt. Het maakt dan niet uit wat je hebt opgebouwd en wat je allemaal bereikt hebt."

Grives stelde ook vooral weer te willen gaan acteren.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren