logo songteksten.net

Emile Ratelband luistert beter naar vrouw

(Novum) - Emile Ratelband is naar eigen zeggen een beter mens geworden sinds hij alles doet wat zijn vrouw zegt. De positiviteitsgoeroe vormt tegenwoordig een gelukkig gezin met Moon en hun kinderen Royce en Junior. De twee trouwden in 2007, maar gingen al diverse keren uit elkaar.

"Wij zijn weer honderd procent samen. Ik heb ingezien dat de fout bij mij lag", vertelt Ratelband aan De Telegraaf. Hij schakelde een 'spirituele leidsman' in, die hem liet inzien dat hij alles moet doen wat Moon zegt. Volgens Ratelband gaat het stukken beter met zijn carrière sinds hij het licht zag. "Ik zie nu in dat ik door haar een completer mens ben geworden. En nu doe ik onvoorwaardelijk wat zij zegt.

De 62-jarige Emile, die eind juni voor het eerst opa werd, wil zijn 21 jaar jongere vrouw graag nog een kind schenken. "Ze wil graag een derde kindje van mij. Maar daar is mijn dochter Minou, die zelf net moeder is geworden, het niet mee eens." Toch trekt Ratelband, die in totaal zeven kinderen heeft bij drie vrouwen, zich daar niks van aan. "Als Moon nog een kindje wil, hou ik haar niet tegen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren