logo songteksten.net

Kings of Leon zegt hele Amerikaanse toer af

(Novum) - De complete Amerikaanse toer van Kings of Leon is afgeblazen. Zanger Caleb Followill, die vrijdag een show in Dallas voortijdig verliet, heeft last van 'stemproblemen en oververmoeidheid', laten de bandleden weten.

"Het spijt ons te moeten meedelen dat Kings of Leon de Amerikaanse toer afzegt", staat te lezen op de website van de Amerikaanse rockband. "De bandleden zijn er kapot van, maar om de fans de shows te kunnen geven die ze verdienen, is deze break nodig."

"Ik doe m'n best om beter te worden", laat Caleb weten aan entertainmentsite TMZ. Zijn broers Nathan en Jared reageren via Twitter op de afgezegde toer. "Het spijt me heel erg voor de fans, maar we hebben echt even rust nodig", schrijft Nathan. "Ik ben volstrekt depressief", zegt Jared.

Jared liet eerder doorschemeren dat er problemen zijn in de band. "We hebben interne problemen en ziekten die we moeten oplossen", twitterde hij na het debacle in Dallas. Maandag verzekerde hij zijn fans dat de band absoluut niet uit elkaar gaat. "Ik stop niet met werken. De komende tijd ga ik liedjes schrijven en naar de toekomst kijken."

De Amerikaanse concerten kunnen niet worden verplaatst vanwege het toerschema van de band. Kings of Leon zegt op 28 september weer te gaan optreden in Vancouver in Canada.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren