logo songteksten.net

Jennifer Lopez gelooft nog in de liefde

(Novum) - Jennifer Lopez gelooft ondanks drie scheidingen nog steeds in de liefde. De 42-jarige zangeres maakte enkele weken geleden bekend dat zij en Marc Anthony na een huwelijk van zeven jaar uit elkaar gaan.

"Het was mijn grootste droom, en ik heb er hard voor gewerkt", vertelt Lopez aan Vanity Fair, tijdens het eerste interview sinds de breuk bekend werd. "Soms werkt het niet, en dat is verdrietig. Maar ik blijf optimistisch over de liefde. Ik ben een hopeloze romanticus."

De zangeres zegt de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet te zien. "Ik ben positief ingesteld en vastbesloten om door te gaan. Ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen en voel me sterk."

Lopez was eerder getrouwd met Ojani Noa en Chris Judd en zag relaties met P. Diddy en Ben Affleck stranden. Ook Anthony was al een keer eerder getrouwd. Het stel heeft twee kinderen, de 3-jarige tweeling Emme en Max. "Hij zal altijd in ons leven blijven", zegt ze over Anthony. "Hij houdt een plaatsje in mijn hart als de vader van mijn kinderen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren