Rico Verhoeven baalt van wilde verhalen over relatiebreuk

Door ANP, vrijdag 21 februari 2020 16:04, views: 183, bron: ANP

Kickbokser Rico Verhoeven is boos over roddels die gaan sinds hij begin deze week bekendmaakte dat zijn relatie met Jacky Duchenne voorbij is. De wereldkampioen laat vrijdag in een verklaring op Instagram weten dat hij en zijn ex zich distantiƫren van deze verhalen.

Rico en Jacky zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan. "Begin deze week hebben wij het voor ons verdrietige bericht gedeeld dat we niet verder gaan als koppel. De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie", schrijven de twee, die samen drie kinderen hebben.

Ze balen er dan ook van dat anders wordt gesuggereerd. "Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij. De enige bron met accurate informatie zijn wij zelf. We distantiƫren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen. Wij zijn ons nog terdege bewust van het feit dat we publieke personen zijn, maar willen dat onze kinderen hier niet ongevraagd de dupe van worden."

Een gerucht ontstond nadat Jacky een, inmiddels verwijderde, reactie had geplaatst bij een foto van Yolanthe Cabau. De actrice deelde een kiekje waarop ze bloemen legde bij het graf van haar vader. "Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad", zou Jacky erbij hebben gezet volgens verschillende media.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren