Ex-vrouw Harvey Weinstein nog steeds samen met Adrien Brody

Door ANP, woensdag 26 februari 2020 04:28, views: 19, bron: ANP

Terwijl haar ex-man Harvey Weinstein deze week veroordeeld vanwege seksueel misbruik, heeft Georgina Chapman haar leven inmiddels allang weer opgepakt na hun turbulente scheiding. Chapman kondigde vrijwel direct na de eerste beschuldigingen aan het adres van Weinstein aan van hem te willen scheiden en sindsdien lijkt ze niet meer omgekeken hebben naar het verleden. Sterker nog, ze is nog steeds samen met acteur Adrien Brody, met wie ze afgelopen zomer een relatie kreeg. Dit meldt Page Six.

Georgina (43) en Adrien (46) kenden elkaar al langer voordat de vonk tussen hen oversloeg. Hoewel Chapman zich had voorgenomen een poosje single te blijven na de scheiding van Weinstein, deed de steun van Brody haar in die moeilijke periode goed. Wat leidde tot een inniger samenzijn.

De veroordeling van haar ex-man, en vader van haar kinderen, valt Georgina volgens vrienden 'zeer zwaar'. Weinstein verkeert nog steeds in het Bellevue ziekenhuis, waar hij belandde nadat hij kampte met pijn op de borst en een te hoge bloeddruk. Hoewel hij na zijn veroordeling eigenlijk afgevoerd zou worden naar Rikers Island om daar achter slot en grendel gezet te worden, blijft hij tot nader order in het ziekenhuis.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren