Josylvio en City Girls toegevoegd aan Oh My! Music Festival

Door ANP, donderdag 27 februari 2020 08:00, views: 103, bron: ANP

Josylvio, Tory Lanez, City Girls, Bow Wow en M Huncho zijn toegevoegd aan de line-up van het OH MY! Music Festival. Dit meldt de organisatie van het urban- en popmuziekfestival dat op zaterdag 18 juli plaatsvindt op Almere Strand. Eerder kondigde de organisatie onder meer Burna Boy, Tyga, A Boogie Wit Da Hoodie, Lil Durk en Frenna aan.

De Canadese Tory Lanez, die onlangs het album Chixtape 5 uitbracht, geeft een uur durende show show op OH MY!. Het populaire Amerikaanse rapduo City Girls, bekend van hun succesvolle hits Twerk ft. Cardi B en Act Up, komt speciaal naar OH MY! voor hun eerste exclusieve show in Nederland.

Naast de populaire hedendaagse urban acts die de line-up sieren, heeft het festival ook een aantal opvallende old school-namen weten te strikken. Fabolous werd al eerder bekendgemaakt, maar ook old school-legends Bow Wow, bekend van megahits zoals Let Me Hold You en Ain’t Thinkin' Bout You, en J Holiday zullen hun klassiekers ten gehore brengen tijdens het festival.

Naast de vele internationale acts, is er ook een podium speciaal voor artiesten van Nederlandse bodem. Naast Frenna is nu ook onder anderen Josylvio bevestigd. Verder zijn ook Adje - Cho (Sloddervosgang), Henkie T, Sevn Alias, Hef en Kevin te vinden op de Nederlandse stage.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren