logo songteksten.net

Duncan Laurence stelt concert uit om te werken aan nieuwe muziek

Duncan Laurence zou op 26 maart een concert geven in Ziggo Dome in Amsterdam, maar heeft besloten dat te verplaatsen omdat hij tijd wil vrijmaken voor het componeren van nieuwe muziek. De songfestivalwinnaar zal nu op 17 november optreden in de Amsterdamse concertzaal, maakte concertorganisator Friendly Fire donderdag bekend.

Duncan is momenteel in Los Angeles om nieuwe muziek te schrijven en op te nemen. "Sinds ik het Eurovisiesongfestival gewonnen heb zijn mijn leven en mijn carrière een grote rollercoaster. Met al deze nieuwe kansen als het touren in Europa en het promoten van mijn muziek, is de tijd om nieuwe muziek te maken beperkt geweest. Om deze reden heb ik besloten om mijn Ziggo Dome-concert te verplaatsen", zegt hij.

Dat was geen makkelijk besluit, benadrukt Duncan. "Door jullie steun en toewijding mag ik dit doen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik iets meer tijd nodig heb om een show te kunnen geven die jullie verdienen." De muziek waar hij nu aan werkt, wil hij snel delen met zijn fans. "'Music first’ is altijd mijn motto geweest, dat is waar ik nu mee bezig ben. Muziek op nummer één zetten. Ik hoop jullie allemaal op dinsdag 17 november in Amsterdam te zien."

Het concert was nog niet uitverkocht. "Uitverkocht of niet, het kon niet anders. Het concert moest worden verplaatst", laat Friendly Fire weten in een reactie. De al gekochte kaarten blijven geldig voor de show in november. Mensen die op de nieuwe datum niet kunnen, krijgen hun geld terug.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren