James Corden nodigt Zweedse verliezer Songfestival uit

Door ANP, donderdag 27 februari 2020 19:23, views: 21, bron: ANP

De Zweedse Nanne Grönvall ging roemloos ten onder in de strijd om een startbewijs voor het Eurovisiesongfestival. Haar lied Carpool Karaoke werd laatste in de halve finales van Melodiefestivalen, het liedjesspektakel waarin de Zweden hun deelnemer aan het Songfestival kiezen. Toch kan Nanne lachen. Ze heeft namelijk het hart veroverd van James Corden.

Dat James gecharmeerd is van het lied van Nanne is niet zo heel vreemd; hij is immers de grote man achter Carpool Karaoke, een succesvol onderdeel in The Late Late Show.

In haar liedje zingt Nanne dat ze niets liever wil dan zingen in Carpool Karaoke met James Corden. "Ze is veel gepassioneerder over Carpool Karaoke dan ikzelf ooit geweest ben", zegt de presentator in zijn show. Volgens James is Nanne zelfs veel enthousiaster dan veel van de artiesten die bij hem in de auto mochten zingen.

"Dit liedje is natuurlijk een echte winnaar",hield James zijn publiek voor om daarna te vertellen dat Nanne laatste werd in de wedstrijd. Om die pijn te verzachten heeft de presentator Nanne uitgenodigd om met hem in een Volvo wat liedjes te zingen. De zangeres moet dan wel wachten tot James in Zweden is. Of ze moet zelf het voortouw nemen en naar Los Angeles vliegen om haar wens in vervulling te laten gaan.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren