logo songteksten.net

Releasedatum nieuwe album van Lil' Kleine wordt 3 april

Rapper Lil' Kleine brengt op 3 april zijn nieuwe album uit. De albumtitel luidt Jongen van de straat. "Het album waar jullie lang op hebben moeten wachten en waar ik heel m'n hart in heb gestopt is af", meldt de rapper op Instagram. "Jullie wachten wordt beloond op 3 april."

Vrijdag komt zijn eerste single van het album uit. Die heet Joanne, vertelde hij in RTL Boulevard. Joanne is de tweede naam van zijn vriendin Jaimie. De bijbehorende clip komt dinsdag uit.

Ronnie Flex, met wie Lil' Kleine een monsterhit scoorde met Drank & Drugs, werkte mee aan het album Jongen van de straat. Ronnie is te horen op het nummer Vandaan. Ook Frenna verleende zijn medewerking aan het album.

Gouden platen

Lil' Kleine ontving donderdag in Amsterdam drie gouden platen uit handen van Boulevard-verslaggeefster Veronica van Hoogdalem. Hij kreeg de gouden awards voor zijn singles Af en toe, Rook en Het Geluid. Voor zijn nummer Dichterbij kreeg hij een platina award.

Lil' Kleine liet in het interview ook uit over zijn toekomst bij The Voice of Holland. In de finale van vrijdag heeft hij geen kandidaten meer in de race. Hij zegt echter met plezier terug te kijken op het seizoen. "Het was leerzaam en tof om mee te maken." Op de vraag of hij terugkeert in een komend seizoen antwoordde hij: "Daar mag ik nog niets over zeggen. Ik zou het zeker leuk vinden, maar of ik het zou willen? Daar moet ik nog even over nadenken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren