logo songteksten.net

Stevie Wonder op nieuw album Drake

(Novum) - Stevie Wonder is te horen op het nieuwe album van Drake. Dat liet de Canadese rapper weten aan de muzieksite MuchMusic. "Dit is exclusief, omdat jullie ook uit Canada komen", zei de rapper. "Stevie Wonder speelt mee op Take Care."

Drake deed de uitspraken na zijn eigen jaarlijkse festival. Er waren gastoptredens van Lil Wayne, Nas en natuurlijk van Wonder. "Ik vroeg hem of hij wou komen en hij zei meteen ja", zegt een dolgelukkige Drake. "Bovendien zou hij eigenlijk maar twee nummers spelen, maar hij deed er zes."

De 61-jarige Stevie Wonder bemoeide zich ook stevig met het album van de rapper, die Wonder als een goede vriend ziet. "Hij vertelde me hoe ik het album nog sterker kan maken en we hebben samen liedjes geschreven. Echt een fantastische ervaring."

De rapper is in Nederland vooral bekend van het nummer What's My Name, met Rihanna. Ook speelde hij een rol in de jeugdserie Degrassi: The Next Generation. Take Care is zijn tweede studioalbum en moet op 24 oktober verschijnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren