Hawaii Five-O stopt na tien seizoenen

Door ANP, vrijdag 28 februari 2020 23:23, views: 43, bron: ANP

De Amerikaanse misdaadreeks Hawaii Five-O stopt na het tiende seizoen. CBS zendt op 3 april een twee uur durende finale-aflevering uit, melden Amerikaanse media waaronder Variety.

Hawaii Five-O is een reboot van het origineel dat van 1968 tot 1980 werd uitgezonden. De nieuwe reeks werd vanaf 2010 in Amerika uitgezonden. In totaal zijn er van de nieuwe serie 240 afleveringen gemaakt. In Nederland is de serie te zien bij Veronica.

Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) en en Danny 'Danno' Williams (Scott Caan) die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim) en de Hawaïaanse Kono (Grace Park).

"Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een succesvolle reeks die eer deed aan het origineel tegelijkertijd zijn eigen kenmerkende stijl had", zegt president Kelly Kahl van CBS Entertainment. "Vanaf de eerste aflevering was Hawaii Five-O een enorm succes. Dankzij de geweldige talenten onder de producenten, schrijvers en cast en crew speelt de serie al tien jaar een belangrijke rol in ons uitzendschema en heeft het ons geholpen de vrijdagavond te versterken. We kunnen alleen maar trots zijn op de kwaliteit, levensduur en en zijn dankbaar voor de toewijding van de fans."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten