Monique Klemann speelde verstoppertje met Prince

Door ANP, zaterdag 29 februari 2020 10:38, bron: ANP

De zusjes Monique en Suzanne Klemann gingen heel vriendschappelijk om met Prince toen ze in de jaren negentig wekenlang als Loïs Lane in zijn voorprogramma stonden. Om de tijd te doden speelden ze destijds onder meer verstoppertje met de wereldberoemde zanger, vertelt Monique in Volkskrant Magazine.

"Het was me meteen duidelijk dat hij veel behoefte had aan kleine huiselijke gezelligheid", herinnert Monique zich. "We zagen elkaar die zes weken bijna dagelijks en childen veel in zijn suite. Hij was gek op spelletjes, vooral verstoppertje. Ik weet nog hoe ik hem een keer moest verstoppen in een kast om vervolgens Suus naar mijn kamer te laten komen en haar enorm te laten schrikken door die kastdeur te openen. Maar ik had daar naar zijn zin te lang over gedaan, waardoor hij vijf minuten opgesloten zat in die kast. Daar kon hij dan ineens weer heel kribbig over doen."

Toen Prince in 2016 overleed schrok Monique daar enorm van. "Ook omdat het zo'n verdrietig einde was. Ik had geen idee dat hij zo veel medicijnen gebruikte. Vond ik eigenlijk ook niet bij hem passen. Hij was heel Amerikaans: tegen drank, roken en heel erg in de Heer."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren