Ben Saunders wil weer vaker optreden

Door ANP, zaterdag 29 februari 2020 10:49, bron: ANP

Ben Saunders is al een aantal jaar uit de schijnwerpers maar de allereerste The Voice-winnaar broedt op een comeback. De zanger heeft een aantal nieuwe dingen in de planning staan, zegt hij in gesprek met het AD.

"Ik snap dat mensen denken dat ik ben gestopt, want ik zocht de aandacht een tijd niet meer op. Nu staan er weer wat nieuwe dingen op stapel, zoals nieuwe muziek maken en een cover van een liedje uit de jaren 90", aldus Ben. "Ik heb geen concreet plan, maar denk niet dat ik geen ambitie meer heb. Ik zou graag weer vaker optreden. Zingen verleer je niet."

In de afgelopen jaren liet Ben zich met opzet niet meer zien, mede vanwege alle verhalen in de media. "Ik werd zo'n beetje dagelijks gebeld door de bladen. Ik heb mijn telefoon weggedaan, maandenlang kon niemand me bereiken. Familie en vrienden moesten contact met mij zoeken via Instagram", zo kijkt hij terug. Rust vond Ben in de liefde. "Ik heb er veel van geleerd. De thuisbasis moet goed zijn, dat zorgt voor rust. Dat geeft mijn vrouw mij."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren