logo songteksten.net

Rihanna legt laatste hand aan nieuw album

(Novum) - Fans van Rihanna kunnen binnen afzienbare tijd een nieuw album van de zangeres verwachten. De opvolger van haar plaat Loud wordt op dit moment afgerond, verklapt producent Verse Simmonds aan MTV.

"Ik heb begrepen dat ze momenteel de laatste hand legt aan haar nieuwe album", zegt hij tegen de muziekzender. Simmonds vormt samen met Sham 'Sak Pase' Joseph productieduo Jugganauts, dat verantwoordelijk was voor Rihanna's hit Man Down.

Het werk van de Jugganauts is waarschijnlijk ook op het nieuwe album van de zangeres te horen. "We hebben twee nummers voor haar geproduceerd die ze heel erg goed vond en ik ook erg enthousiast over ben", laat Simmonds weten.

De producent wil nog niks kwijt over de nummers, maar zegt dat ze in ieder geval niet klinken als Man Down. "Nee, zeker niet. We proberen altijd met iets anders, een nieuwe sound te komen", stelt Simmonds.

Wanneer het nieuwe album van Rihanna verschijnt is nog onbekend. Haar laatste plaat Loud, verscheen eind vorig jaar. Het was de vijfde cd die de 23-jarige zangeres in vijf jaar tijd uitbracht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren