logo songteksten.net

Katy Perry geeft concert voor slachtoffers bosbranden Australië

Ook Katy Perry is erg aangedaan door de enorme schade die de bosbranden in Australië hebben aangericht. De zangeres geeft daarom volgende week woensdag een gratis concert in de stad Bright voor slachtoffers van de branden en medewerkers van de noodhulpdiensten, heeft ze maandag bekendgemaakt op social media.

Katy komt zelf uit het zuiden van Californië, waar ook geregeld bosbranden voorkomen. "Ik weet uit eigen ervaring hoe bosbranden gemeentes kunnen verwoesten en ik vond de bosbranden in Australië hartverscheurend om te zien", laat de zangeres weten in een verklaring.

Met het concert Fight On wil ze Australiërs een hart onder de riem steken. "Australië heeft me altijd zoveel liefde en steun gegeven en Fight On is een manier om die liefde terug te geven en een beetje plezier te geven aan een land dat mij zo veel plezier heeft gebracht."

Andere sterren

De gratis tickets voor Katy's show worden uitgedeeld aan de verschillende hulpdiensten en inwoners van getroffen gebieden. Daarnaast kunnen mensen in aanmerking komen voor kaarten door zich online te registreren.

De zangeres is de zoveelste in het rijtje sterren die zich op een bepaalde manier inzet voor de slachtoffers van de bosbranden. Zo doneerden onder anderen Kylie Minogue, Elton John en Chris Hemsworth geld en ook vonden er meerdere benefietconcerten plaats.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren