logo songteksten.net

Merel Westrik heeft geen spijt van Ladies Night-avontuur

Merel Westrik heeft er absoluut geen spijt van dat ze in het diepe is gesprongen door RTL Nieuws vaarwel te zeggen voor het Ladies Night-avontuur. "Ik heb geen tel gedacht: had ik het maar nooit gedaan", zegt de presentatrice in De Telegraaf.

"Dat wat ik had bij RTL Nieuws wilde ik niet meer, hoe fantastisch het ook was. Ik voelde een enorm verlangen naar avontuur, mezelf in situaties brengen waarin ik het niét allemaal wist, waarin ik zou twijfelen of ik het allemaal wel goed deed", legt Merel uit. Die situaties kwamen er al snel. "Toen halverwege de rit de kijkcijfers van Ladies Night niet waren wat we hoopten en de druk op de redactie toenam, riep ik soms uit: ’Ik heb het antwoord ook niet’. Er kwam onzekerheid bij kijken."

Toch gooit Merel niet zomaar de handdoek in de ring. "Ik moest af en toe tegen mezelf zeggen: dit is waar je naar op zoek was, het gevoel wat je miste. Dit ís avontuur, het niet helemaal weten, zo’n nieuwe situatie waarin je van de zenuwen nog een keer moet plassen voor je de trap af gaat."

Of het dit seizoen erop of eronder wordt voor Ladies Night, dat woensdag terugkeert op televisie, kan Merel niet zeggen. "Net5 heeft gezegd dat ze Ladies Night echt de kans willen geven om te groeien. Ik weet niet of we de garantie hebben om in het najaar terug te keren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren