Dimitri Vegas & Like Mike headliners op Dance Valley

Door ANP, woensdag 4 maart 2020 12:02, bron: ANP

Dimitri Vegas & Like Mike zijn komende zomer de hoofdact op Dance Valley. Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt.

Naast het Belgische duo, dat vorig jaar de DJ Mag Top 100 aanvoerde, werd ook de komst van onder anderen Nicky Romero, Paul van Dyk, Chuckie en Headhunterz aangekondigd. Ook namen als Jonna Fraser, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, ROD en Wildstylez zijn gestrikt voor de 26e editie van het festival dat op 8 augustus plaatsvindt in Spaarnwoude.

De organisatie gaat ook dit jaar voor een diverse line-up op de acht podia, aldus een woordvoerder. "We vonden het belangrijk om ook dit jaar weer een mega-act ons programma te laten leiden. We zijn daarom ontzettend blij en trots dat we 'de beste dj's van de wereld' hebben vastgelegd in de vorm van Dimitri Vegas & Like Mike. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat onze bezoekers zoveel mogelijk verschillende muziekstijlen te horen krijgen. Dat past bij onze geschiedenis, maar ook zeker bij wie we nu zijn. Bezoekers vinden daardoor altijd wel een podium waar ze enthousiast van worden en misschien worden ze ook nog wel verrast door een artiest die ze nog niet op hun radar hadden staan, op een podium waar ze niet per se voor kwamen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren