logo songteksten.net

Tweede seizoen Ladies Night begint met 257.000 kijkers

Merel Westrik heeft met de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ladies Night 257.000 kijkers getrokken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De presentatrice wist zo met haar talkshow op Net5 het door haar gewenste aantal kijkers te boeien. "Ik hoop echt op 200.000, 250.000 kijkers", zei ze afgelopen weekend in De Perstribune op NPO Radio 1.

Een plek in de Dag Top 25 leverde dat haar echter niet op. Het nieuwe programma van Olcay Gulsen (Olcay en huiselijk geweld), dat vlak na Ladies Night werd uitgezonden, wist wel een plekje bij de 25 best bekeken programma's te bemachtigen. Zij trok 411.000 kijkers en sloot daarmee de lijst af. Op goed geluk, het programma met Paul de Leeuw als nieuwe presentator, ging woensdag op RTL 4 met 596.000 kijkers van start.

Het best bekeken programma van de dag was het NOS Journaal van 20 uur, daar keken ruim 2,1 miljoen mensen naar. Tussen kunst en kitsch en De rijdende rechter volgen op gepaste afstand met respectievelijk 1,6 miljoen en 1,4 miljoen kijkers.

Er was woensdag ook veel aandacht voor voetbal op televisie. De KNVB-bekerwedstrijd FC Utrecht - Ajax (2-0) wist op FOX iets meer dan een miljoen mensen te boeien. Ook de interland van de Oranjeleeuwinnen tegen Braziliƫ op Veronica was met bijna een half miljoen mensen goed bekeken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren