logo songteksten.net

Musical Cinderella in Londen wordt uitgesteld

De veelbekroonde componist Andrew Lloyd Webber stelt de wereldpremière van zijn nieuwe theaterversie van het sprookje van Assepoester met enkele weken uit. De nieuwe premièredatum in Londen wordt 28 oktober. De eerste voorstellingen beginnen op 9 oktober in plaats van eind augustus.

De kaartverkoop voor de voorstellingen van Cinderella in het Gillian Lynne Theatre begint wel zoals gepland komende week. Ook de voorbereidende repetities met de cast beginnen deze maand, benadrukt de componist. "Maar in de huidige wereldwijde omstandigheden zijn het creatieve team en ik van mening dat een latere premièredatum verstandig is", meldt Webber donderdag in een verklaring. Een woordvoerder weigert toe te lichten of Webber met wereldwijde omstandigheden verwijst naar het coronavirus. Het aantal bevestigde besmettingen in Groot-Brittannië is met 25 gestegen tot 115.

In de voorstelling speelt Carrie Hope Fletcher de hoofdrol. Ze speelde eerder in The Addams Family, Mary Poppins en momenteel in Les Misérables. De overige rollen zijn nog niet bekendgemaakt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren