logo songteksten.net

Sean Kingston had openhartoperatie na ongeluk

(Novum) - Sean Kingston heeft na zijn ongeluk met een waterscooter een openhartoperatie ondergaan. De 21-jarige zanger, die eind mei tegen een brug crashte, balanceerde naar eigen zeggen op het randje van de dood.

"Veel mensen weten niet precies wat er is gebeurd", vertelt Kingston aan MTV in het eerste interview na zijn ongeluk. "Ik heb een openhartoperatie gehad en nog twee andere operaties." Tot nu toe was alleen bekend dat hij een gebroken kaak en een gebroken pols opliep en water in zijn longen had.

Op het moment dat Kingston uit het ziekenhuis zou worden ontslagen, na een maand, constateerden artsen een hartaandoening. "Ik voelde pijn op mijn borst, en dat vertelde ik mijn moeder." De zanger onderging een aantal tests, waarbij werd ontdekt dat bloed zich had opgehoopt in zijn borst en dat zijn aorta was gescheurd.

Inmiddels gaat het stukken beter met Sean. "Ik voel me nu honderd procent", vertelt hij. "Ik ben thuis en doe het rustig aan. Binnenkort ga ik aan mijn nieuwe album werken." De zanger zegt veel geleerd te hebben van het ongeval. "Je moet je zegeningen tellen in het leven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren