logo songteksten.net

Ook Ellen Pieters in Rocky Horror Picture Show

Ook musicalster Ellen Pieters zal komend seizoen te zien zijn in de nieuwe Nederlandse versie van de musicalhit The Rocky Horror Picture Show. Dat heeft producent De Graaf & Cornelissen Entertainment zaterdag bekendgemaakt. De gevierde actrice speelde eerder ook de Zangeres Zonder Naam en is nu te zien in een voorstelling over het leven van Marilyn Monroe.

The Rocky Horror Show zal in het seizoen 2020-2021 in de Nederlandse theaters te zien zijn. Ook Yoran de Bont en Samir Hassan zijn aan de cast toegevoegd. Eerder werd al bekendgemaakt dat Sven Ratzke en Esmee Dekkers de hoofdrollen vertolken.

In The Rocky Horror Show belandt het pas verloofde koppel Brad en Janet op een stormachtige avond in het kasteel van de transseksuele dokter Frank-N-Furter (Ratzke). De voorstelling is een musical-horror-komedie gebaseerd op de cultfilm uit 1975 en daarmee een parodistische hommage aan de klassieke B-sciencefictionfilms en andere horrorgenres. Zowel de theatervoorstelling als de film hebben de afgelopen halve eeuw een enorme schare trouwe fans gekregen.

De regie van de nieuwe Nederlandse versie is in handen van Paula Bangels (Fatal Attraction). De landelijke première vindt plaats op 28 september 2020 in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren