logo songteksten.net

Richard Groenendijk en man gescheiden tijdens songfestival

Richard Groenendijk en zijn man Marko Senda vieren het Eurovisiesongfestival dit jaar niet samen in Rotterdam. De songfestivalfans hebben allebei een belangrijke rol te vervullen tijdens het evenement in de havenstad in mei en zijn dus keihard aan het werk. Voor Marko is het echter juist wel leuk dat ze het los van elkaar ervaren.

Richard is een van de presentatoren in het Eurovision Village, terwijl Marko als Delegation Host de Kroatische delegatie begeleidt. "Ik denk dat het wel leuk is dat je twee verschillende aspecten van het songfestival beleeft", vertelt Marko voor de camera van het ANP. "Ik denk dat het wel leuke gespreksstof gaat opleveren."

Voor Marko, die oorspronkelijk uit Bosnië komt en Kroatisch spreekt, is het "een droom die uitkomt" om bij het songfestival betrokken te zijn. "Het is een hele grote happening en ik heb er ontzettend zin in."

Hij vindt het heel leuk om volledig tot de beschikking te staan van de groep. "Van het ophalen van Schiphol tot het restaurants regelen tot aanwezig zijn bij de repetities." Van rust is weinig sprake, maar tijd om bij te komen heeft Marko naar eigen zeggen waarschijnlijk niet nodig. "Ik ervaar dít eigenlijk als een soort vakantie."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren