logo songteksten.net

Ben Liebrand: Armin van Buuren maakt cirkel rond

Een Gouden Harp winnen was al mooi maar Ben Liebrand kon het maandag vooral waarderen dat hij de prijs uit handen van zijn goede vriend Armin van Buuren kreeg. Het maakt de cirkel wat de 59-jarige dj betreft "helemaal rond", zei hij tijdens het Buma Awards Gala tegen BuzzE.

"Dit is wel heel erg mooi dit", zo toonde Liebrand glunderend zijn prijs vlak na ontvangst. "De Gouden Harp is een prachtige bekroning maar dat ik hem van mijn goede vriend Armin heb kunnen krijgen: dat is de ultieme bekroning."

Liebrand, vooral bekend om zijn dancemixes, had nooit durven denken dat hij ooit een Gouden Harp zou ontvangen. "Gelukkig is Ben Liebrand een gigantische nerd. Een gigantische audionerd", zo zei hij over zichzelf. "Ik was altijd heel veel met apparatuur bezig en hield daar evenveel van als van de muziek die er mee gemaakt werd. En de kansen die zich daarna voordeden pakte ik met beide handen aan."

Het speldje die bij de Gouden Harp hoort, verdwijnt straks niet op zolder. Liebrand gaat er een mooi plekje voor zoeken. "Ik denk dat ik een hele grote prijzenkast ga kopen en dan komt hij daar met trots in te hangen. Hij is heel mooi, heel bijzonder."

Liebrand kreeg de onderscheiding voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziekindustrie. De dj is al bijna veertig jaar actief.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren