logo songteksten.net

Duncan lovend over songfestivallied Jeangu

Duncan Laurence noemt Grow, het songfestivallied van zijn 'opvolger' Jeangu Macrooy, "te gek". De winnaar van vorig jaar denkt dat het nummer een goede kans maakt om te scoren in Rotterdam.

"Jeangu is heel erg bij zijn roots gebleven. En dat vind ik heel fijn. Ik heb altijd overal geroepen kies iemand die bij zijn eigen ik blijft en ik denk dat Jeangu dat als geen ander kan. Dat heeft hij ook bewezen door dit nummer te schrijven", zei Duncan tijdens het Buma Awards Gala tegen BuzzE.

Jeangu stapt in mei in de voetsporen van Duncan als hij Nederland in zijn eigen land mag vertegenwoordigen. De soulzanger stelde eerder als doel dat hij net als zijn voorganger voor de winst gaat.

Grow raakt volgens Duncan precies de juiste snaar. "Ik vind het echt op de juiste momenten mooi ingetogen en hij blijft bij zijn eigen verhaal, hij vertelt ook echt een verhaal", aldus de zanger. "Ik hoop hem hier volgend jaar met een beeldje in zijn hand te zien."

Duncan viel maandag dubbel in de prijzen. Zijn songfestivallied Arcade werd bekroond in de categorie nationaal én internationaal.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren