logo songteksten.net

Duncan vol ongeloof met Buma Awards naar huis

Iets meer dan een jaar na uitkomst van Arcade houdt de prijzenregen nog altijd niet op voor Duncan Laurence. Na onder meer de songfestivalbokaal en een Edison kon de zanger maandag twee Buma Awards ophalen.

Zelden valt een liedje in zowel de categorie nationaal als de categorie internationaal in de prijzen. Duncan stond wel even te kijken van die prestatie. "Sick hè?", reageerde hij na ontvangst tegenover BuzzE. "Bizar, ja het is gelukt."

In voorgaande jaren ging Duncan vaak met zijn manager mee om te netwerken. "En dan keek ik altijd en dacht ik: als ik ooit een keer een prijs zou mogen ontvangen dan is dat te gek. Überhaupt genoemd worden is al te gek. En dan nu heb je in een keer met je eerste single twee beeldjes in je hand. Dat is wel echt super bizar."

Vorig jaar was de Buma Awards nog de vuurdoop voor Duncan als 'bekend artiest', toen hij naar het gala kwam vlak na de release van Arcade. "Daar heb ik vandaag ook wel even op teruggekeken. Toen moest alles nog beginnen en wist ik helemaal niet hoe dit ging lopen. Nu sta ik hier zo anders."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren