logo songteksten.net

Buma Award voelt als bevestiging voor Nielson

De Buma Award die Nielson maandag kreeg voor zijn hitsingle IJskoud voelt voor de zanger als een bevestiging dat hij op de goede weg is. Hij volgt nu meer dan ooit zijn hart, zo reageerde hij tegenover BuzzE.

"De eerste paar jaar van mijn carrière werd ik eigenlijk door het succes van mijn eerste nummers geleid. En dan ga je dat maken want dat is wat mensen van je willen horen, denk je dan. Dan verlies je uit het oog waarom je het ooit bent gaan doen. Dat heb ik weer terug", aldus Nielson.

IJskoud en het bijbehorende album Diamant vormde de ommezwaai. "Dat werd ook gewoon succesvol. Dat is voor mij ook een herinnering: gewoon je hart volgen en dan blijf je ook oké. Prettig gevoel wel."

Nielson heeft nu twee Buma Awards. Een keer werd hij derde in de categorie nationaal met zijn single Hoe en nu tweede met IJskoud. "We zijn weer een plekje omhoog. Dat is cool. En er is nog ruimte voor verbetering, wat wil je nog meer?"

"Ik hoop wel dat die nummer 1 pas over 10 jaar komt", zo besluit Nielson. Hij wil niet te vroeg pieken. "Over tien jaar is prima. Laat mij nog maar een tijdje meegaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren