logo songteksten.net

Brad Pitt skipte BAFTA's om bij operatie dochters te zijn

Brad Pitt liet dit jaar verstek gaan bij de BAFTA's, omdat zijn dochters Zahara en Shiloh moesten worden geopereerd. Daarom koos de acteur ervoor om in Los Angeles te blijven in plaats van af te reizen naar het evenement in Londen. Dit meldt Page Six.

Pitt 'stuurde' zijn collega Margot Robbie naar de BAFTA's om zijn prijs in ontvangst te nemen, die hij won voor zijn rol in Once Upon A Time in...Hollywood. Zij deed destijds namens Brad het dankwoord.

Zowel Pitt als zijn ex-vrouw Angelina Jolie houden hun kinderen zoveel als mogelijk buiten de pers. Maar in dit geval sprak zelfs Angelina zich uit over de situatie rondom haar dochters. "Ik heb de afgelopen twee maanden in het ziekenhuis doorgebracht om mijn twee oudste dochters te ondersteunen. Mijn jongste dochter is er constant bij geweest om haar grote zussen bij te staan, dus ik had al mijn meiden bij me. Ook hun broers zijn van onschatbare waarde geweest. Het was een heftige tijd, waarin we soms tot wanhoop werden gedreven. Maar het gaat nu goed en ik ben ontzettend trots op dat wat deze twee kanjers hebben laten zien."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren