logo songteksten.net

Na Bond ook Peter Rabbit-sequel uitgesteld door corona

De tweede grote bioscooprelease van dit voorjaar is uitgesteld door de coronacrisis. Eerder werd al de Bond-film No Time To Die van april naar november verplaatst. Nu komt ook de animatiefilm Peter Rabbit 2 niet eind maart uit, zoals eerder gepland, maar pas in augustus.

Dat meldt het vakblad The Hollywood Reporter. Peter Rabbit 2 is de sequel op de succesvolle digitale animatie uit 2018 over het wereldberoemde konijn (met de stem van James Corden). De film zou vanaf 8 april in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

In een aantal grote filmlanden, zoals China, Italië en Zuid-Korea, zijn in totaal duizenden bioscoopzalen gesloten. Dit betekent dat filmmaatschappijen hun titels niet zo groots kunnen uitbrengen als ze wel hadden gewild.

Ook in Frankrijk en Slowakije worden de komende weken bioscopen gesloten. In Nederland is er vooralsnog geen sprake van dat bioscopen hun deuren moeten sluiten. Bioscoopketen Pathé liet dinsdagavond weten dat zelfs de theaters in Brabant, de provincie die de meeste besmettingen kent, de komende week openblijven.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren