Selena Gomez bang om partnerloos achter te blijven

Door ANP, woensdag 11 maart 2020 03:04, bron: ANP

In een interview met het mediabedrijf Genius sprak Selena Gomez openhartig over haar angsten om 'alleen achter te blijven'. De 27-jarige zangeres kwam praten over de songtekst van haar nummer Rare, waarin het vooral gaat om zelfvertrouwen te hebben. Iets wat Selena niet altijd lukt.

"Soms word ik wakker en denk ik: ik blijf altijd alleen. Maar een kwartier later kan ik mezelf weer oppeppen en weet ik dat er voor iedereen ergens die ene persoon rondloopt om gelukkig mee te worden. Daarbij ben ik eigenlijk ook nog maar een baby en heb ik nog heel veel jaren voor de boeg," aldus Selena.

"Het gaat wel beter met mijn zelfvertrouwen naarmate ik ouder word, maar het blijft altijd een lastig ding. Ik ben hier nooit zo open over geweest, maar ik vind het belangrijk en wil erover praten. In voorgaande relaties heb ik in situaties gezeten waarin ik bewust klein gehouden werd door de persoon met wie ik toen was. Puur om te kijken of ik in de relatie zou blijven en vooral niet zou denken: hee, ik heb hier geen zin in en ben sterk genoeg om hieruit weg te lopen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren