logo songteksten.net

Tweede seizoen Thank you for the Music begint in april

Het tweede seizoen van de muzikale spelshow Thank you for the Music van SBS6 begint op 17 april. Dat laat de zender weten. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij strijden drie teamcaptains tegen elkaar: Johnny de Mol, Sanne Hans en Danny de Munk. Laatstgenoemde is nieuw dit seizoen.

De teamcaptains spelen met de BN'ers in duo's verschillende muziekspellen. Als een duo een muziekspel wint, dan kiezen zij uit een line-up van zes zangers en zangeressen de persoon van wie ze denken dat deze het zuiverst kan zingen.

Een computer meet hun timing, de zuivere noten en alle valse noten en zet deze om in positieve en negatieve punten.

Nieuwe spellen

Nieuwe onderdelen dit seizoen zijn onder meer het Associatiespel - de teams moeten met behulp van hints op de titel van een bekend liedje komen - en Snipperhit, waarbij de duo’s een heel kort stukje van een liedje te horen krijgen en de titel moeten geven. Daarnaast gaan ze raden welke videoclip Gerard Ekdom omschrijft en plaatsen ze foto’s die een bekende songtekst uitbeelden in de juiste volgorde.

De eerste aflevering van het programma werd vorig jaar bekeken door 582.000 kijkers. De laatste uitzending van het afgelopen seizoen in juli 2019 was goed voor 472.000 kijkers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren