logo songteksten.net

Show Star Trek-acteur William Shatner in RAI Theater uitgesteld

De show die Star Trek-acteur William 'Captain Kirk' Shatner zaterdagavond zou geven in het RAI Theater in Amsterdam wordt uitgesteld. Reden voor het uitstel is het verbod op evenementen met meer dan honderd bezoekers in verband met het coronavirus.

"We zijn samen met het management van William Shatner aan het bespreken of en wanneer er een nieuwe show komt", meldt RAI Theater in een mail aan de bezoekers die in het najaar al een kaartje hadden gekocht. Tickets voor de uitverkochte show blijven geldig voor een eventuele nieuwe datum.

William Shatner maakt momenteel een tournee door Europa. Hij was dinsdag nog in Essen in Duitsland en woensdag in Berlijn. Zondag is hij in Praag en komende week nog in Londen en Cardiff in Wales. Tijdens de shows deelt Shatner verhalen uit zijn carrière en beantwoordt hij vragen van het publiek na een vertoning van de film Star Trek II: The Wrath of Khan uit 1982.

De acteur werd dankzij zijn rol in de originele Star Trek-serie wereldberoemd. Shatner vertolkte de rol in meerdere series en films en schreef verschillende boeken over zijn tijd als kapitein van de USS Enterprise.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren