logo songteksten.net

Live Nation cancelt shows Post Malone, Maroon 5 en Billie Eilish

Concertorganisator Live Nation annuleert tot eind deze maand uit voorzorg alle grote concerten van onder meer Post Malone, Maroon 5, Billie Eilish en Backstreet Boys. Aanleiding voor het besluit van de concertorganisator zijn de zorgen over het coronavirus. Het betreft zowel shows in de Verenigde Staten als internationale shows, meldt People.

"We raden gezamenlijk aan om grootschalige evenementen tot eind maart uit te stellen", zegt het bedrijf in een verklaring. "We blijven wel de kleinschalige evenementen ondersteunen als ze de richtlijnen volgen van lokale autoriteiten. We hebben het geluk dat we de flexibiliteit hebben om concerten, festivals en live-evenementen indien nodig opnieuw in te plannen. We hopen dat we fans en artiesten binnenkort weer met elkaar kunnen verbinden."

Het coronavirus treft ook de tournees van Cher en Blake Shelton. "De shows zijn heel speciaal, maar niets is belangrijker dan ieders veiligheid", meldt Cher in een verklaring over haar Here We Go Again Tour. "Ik ben er kapot van, maar de gezondheid van mijn fans en mijn rondreizende familie staat voorop", aldus Cher.

Countryster Blake Shelton stopt met zijn Friends and Heroes Tour. Hij had nog vijf concerten voor de boeg. "Zorg alsjeblieft goed voor jezelf en je dierbaren. Je kunt er zeker van zijn dat we elkaar snel weer zien", zegt Blake Shelton in een verklaring.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren