logo songteksten.net

Betty White stelt bezorgde fans gerust

Sinds de uitbraak van het coronavirus maken fans zich op social media zoveel zorgen om Betty White, dat de 98-jarige actrice hen een bericht heeft gestuurd. Haar woordvoerder liet aan de Today Show weten: "Het gaat goed met Betty."

De Golden Girls-ster is de afgelopen jaren populair geworden op social media. Ieder jaar op haar verjaardag wordt Betty, die zelf ook sporadisch twittert, bedolven onder de felicitaties. Dat haar naam daardoor meestal ook trending wordt, zorgt in de regel ook voor wat schrik. Zo liet Star Trek-ster Will Wheaton vorig jaar weten enorm opgelucht te zijn toen hij zag dat de actrice jarig was. "Als je ziet dat Betty White trending is en panikeert, maar dan.." schreef de acteur boven een felicitatiebericht.

Betty is pas twee jaar geleden gestopt met acteren. Vorig jaar was ze wel nog te horen als speelgoedtijger Bitey White in de film Toy Story. Ze liep ruim 70 jaar mee in de entertainment-industrie en won zeven Emmy's. Naast haar legendarische rol als Rose Nylund in Golden Girls, maakte de actrice furore in onder andere The Mary Tyler Moore Show en The Carol Burnett Show en was ze in haar laatste jaren als actrice te zien in de komedie Hot In Cleveland.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren