logo songteksten.net

Billie Eilish: stop met hamsteren

Billie Eilish roept haar fans op om niet in paniek te raken ten tijde van het coronavirus en geen domme dingen te doen, zoals hamsteren. "Er is genoeg eten voor iedereen. Stop alsjeblieft met hamsteren, zo maak je het moeilijker voor mensen die het eten nu echt nodig hebben."

De Amerikaanse zangeres vraagt haar 58 miljoen volgers in een video op Instagram om hun verantwoordelijkheid te nemen. "Eerst realiseerde ik me ook niet dat het niet om mij draaide. Maar als jonge mensen zoals ik het virus krijgen, kunnen ze het doorgeven aan zwakkere mensen. Doe geen onverantwoorde dingen, blijf gewoon binnen", aldus de zangeres.

Ook bespreekt ze de "rare situatie" die is ontstaan door coronamaatregelen. "De winkels zijn leeg. Er is geen groente, zeep, of wc-papier meer, het is zo raar", zegt de zangeres met 58 miljoen volgers. "Niemand weet hoe het verder gaat."

Afgelaste toer

Billie Eilish maakte maandag bekend dat ze haar hele Where Do We Go?-toernee in de Verenigde Staten annuleert vanwege het coronavirus. Eerder cancelde de zangeres al elf shows die in maart zouden plaatsvinden, maar nu kunnen ook de negen shows in april niet doorgaan. Ook zij zit nu dus thuis, maar dat vindt ze niet heel erg. "Het is supermakkelijk om binnen te blijven. Ik voel me geweldig, omdat ik eindelijk thuis kan zijn. Iets wat normaal nooit kan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren