Margje Fikse vervangt zieke Giovanca bij Op1

Door ANP, dinsdag 17 maart 2020 18:23, bron: ANP

Margje Fikse maakt dinsdagavond haar debuut als presentatrice van de talkshow Op1 en vormt een duo met haar EO-collega Tijs van den Brink. Zijn vaste copresentatrice Giovanca Ostiana zit ziek thuis, meldt de redactie van de talkshow op Twitter.

De talkshow van de NPO heeft sinds de start van het programma vijf vaste presentatie-duo's, maar sinds vrijdag zijn er door ziekmeldingen ook nieuwe gezichten en combinaties te zien.

Afgelopen vrijdag verving Fidan Ekiz de verkouden Sophie Hilbrand aan de talkshowtafel. Op zondag tijdens de eerste zondageditie schoof omroep WNL het duo Charles Groenhuijsen en Sander Schimmelpenninck naar voren. Maandag was Willemijn Veenhoven verhinderd, zij werd vervangen door Hugo Logtenberg.

Op1 zendt tijdens de coronacrisis zes dagen per week uit, op het gebruikelijke tijdstip van 22.20 uur. Dinsdagavond is minister Eric Wiebes te gast om te praten over de economische gevolgen van de coronacrisis en het steunpakket van de overheid.

Op RTL4 presenteert Eva Jinek deze week extra lange afleveringen van haar show Jinek. RTL maakte dinsdag bekend dat ze de hele week om 21.30 uur begint, behalve op vrijdag.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten