logo songteksten.net

Ciara en Russell Wilson doneren 1 miljoen maaltijden

Te midden van de aanhoudende coronavirus-pandemie doneren zangeres Ciara en haar man Russell Wilson een miljoen maaltijden aan de lokale voedselbank in Seattle.

Russell Wilson, die quarterback is bij de Seattle Seahawks, zegt in een video op sociale media dat het "coronavirus de wereld verandert". "Mensen verliezen hun geliefden, ouderen, jongeren en iedereen daar tussenin. Denk ook aan de mensen die hun baan verliezen, zoals vrienden van ons. Daarom hebben we besloten een miljoen maaltijden te doneren."

Ciara, die op het moment zwanger is van hun tweede kindje, zegt in de video dat "alles wat we doen een verschil maakt". "Of dat nou groot of klein is, help mee en doe wat je kunt. Samen kunnen we deze moeilijke tijd overwinnen." Food Lifeline, een non-profitorganisatie die voedsel verstrekt aan voedselbanken in het westen van de staat Washington, laat weten erg blij te zijn met de gulle donatie. "Bedankt voor het steunen van jullie buren. West-Washington zou niet hetzelfde zijn zonder jullie."

Eerder maakte basketballer Stephen Curry en zijn vrouw Ayesha Curry ook een donatie van een miljoen maaltijden aan hun lokale gemeenschap in Californië. In de Verenigde Staten zijn 6522 mensen besmet met het virus en 116 mensen overleden eraan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren