logo songteksten.net

Drukke tijden voor Gerard Joling

(Novum) - Gerard Joling heeft een hoop nieuwe projecten op stapel staan. De 51-jarige zanger wordt geveld door een zware allergische reactie, nadat hij een hennatatoeage liet zetten, maar dat houdt hem niet tegen.

Binnenkort vergezelt hij Jan Smit op vakantie voor het tv-programma De Zomer Voorbij. "Daar heb ik heel veel zin in. Daar zijn ook de 3JS en Nick & Simon, dus dat wordt een beetje lachen en een beetje gek doen. En ik moet in een camper slapen. Nou, daar ben ik heel goed in", grapt hij vrijdagochtend op Radio 538. Ook Johnny de Mol en Miss Montreal doen mee aan het programma.

Daarnaast begint de filmwereld steeds meer interesse te tonen in de zanger, die onlangs een rolletje in een nieuwe Sinterklaasfilm speelde. "En nu hebben ze ook weer gebeld of ik een rolletje zou willen spelen in de film Mijn Vader is Een Detective", vertelt hij. "Dan is er nog een film die Boerenliefde heet. Ik ben ook gevraagd of ik daarin iets wil doen."

Joling laat weten dat hij bovendien een commercial gaat opnemen met zijn moeder. De zanger is ook nog gewoon bezig met het maken van nieuwe muziek. "Ik denk dat het allerbelangrijkste is, zeker op mijn leeftijd, dat als je dingen leuk vindt, je ze zeker moet doen", zegt hij. "Ik ga dat lekker allemaal op mijn pad laten komen."

Joling kreeg onlangs tijdens een vakantie in Frankrijk, grote blaren op zijn bovenarm na het plaatsen van een hennatatoeage. Het bleek te gaan om een allergische reactie. Hij wordt momenteel behandeld door een dermatoloog.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren