logo songteksten.net

Lea Michele: Glee is pas het begin

(Novum) - Lea Michele is niet van plan om het na haar rol in Glee rustig aan te doen. De 24-jarige actrice, die sinds 2009 te zien is in de serie, wil de theaters in op Broadway.

"Ik stop nooit", vertelt Michele aan het Amerikaanse tijdschrift Harper's Bazaar. "Dat zit niet in me. Ik wil iedere rol op Broadway spelen." De actrice heeft haar zinnen gezet op rollen in Evita en Sweeney Todd, waarin ze met Glee-acteur Chris Colfer wil spelen. "Ik wil films en muziek maken. Glee is pas het begin."

Sinds het begin van haar showbizzcarrière krijgt Michele al te horen dat ze niet mooi genoeg is, maar daar trekt ze zich niks van aan. "Ik ben klein en ik zie eruit alsof ik twaalf ben", legt ze uit. "Van managers kreeg ik vaak te horen dat ik een neuscorrectie moest laten doen omdat ik niet mooi genoeg ben. Maar ze hebben ongelijk."

Michele weet dat de roddelbladen hoe dan ook over haar blijven schrijven. "Ik weet wie ik ben, en ik ben niet perfect." De actrice is vanaf 1 september te zien in een Glee-film, die in 3D is opgenomen. "Daarin ziet mijn neus er fantastisch uit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren