logo songteksten.net

Idris Elba maakt rap over zijn corona-quarantaine

Acteur Idris Elba, die besmet is met het coronavirus, heeft tijdens zijn thuis-quarantaine een rap gemaakt. Die deelde hij vrijdag met zijn volgers op Twitter. "Om de tijd door te komen", twittert de acteur en muzikant erbij.

"Bedankt voor alle steun en aanmoedigingen. Die betekenen veel voor me. Creƫren is mijn therapie", twittert Idris Elba, die eraan toevoegt dat hij vermoedt dat zijn vrouw Sabrina er gek van wordt.

Aan het begin van de track rapt de acteur dat hij in quarantaine in de logeerkamer zit en zijn gedachten laat gaan. En hoe het virus en de quarantaine voelen als een film, maar werkelijkheid blijken.

Hij rapt ook over zijn vrouw, die besloot met hem in quarantaine te gaan, ook al was ze nog niet getest op het virus. "Mijn leading lady is echt mijn vrouw, ze is een stuntvrouw, maar ze riskeert haar leven", rapt Idris.

Eerder deze week ontving hij kritiek op de nabijheid van zijn echtgenote en de risico's waar hij haar aan blootstelt. "Sabrina wilde bij mij zijn. We hebben het heus wel over de risico's gehad. Veel mensen zeggen dat ze hier niet moet zijn, maar in deze tijd is liefde alles dat je kan krijgen", pareerde hij de kritiek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren