Jeroen Pauw wilde zelf graag bij Op1-team

Door ANP, zaterdag 21 maart 2020 11:58, bron: ANP

Jeroen Pauw maakt zondag na bijna drie maanden zijn terugkeer op de late avond. De presentator vormt vanaf dan samen met Fidan Ekiz het nieuwe Op1-duo. Het was zijn eigen idee om het team te komen versterken, vertelde Jeroen aan Paul Haenen in een uitzending van zijn Radio Oranje.

De presentator had een gesprek over wat hij "verder wilde doen dit seizoen" nadat bekend was geworden dat Op1 ook in het weekend ging uitzenden. "En toen zei ik: ik zou het eigenlijk ook wel fijn vinden om deel uit te maken van het Op1-team."

Zijn terugkeer heeft vooral te maken met het vele nieuws over de coronacrisis. "Hoe naar zo'n virus ook is, het is ook wel een wedstrijd die gespeeld wordt waar je graag bij wilt zijn."

Toen vrijdag bekend werd dat Jeroen vanaf zondag weer op tv komt, reageerden kijkers enthousiast over de terugkeer van een vertrouwd gezicht. De presentator kreeg ook veel telefoontjes van de media, maar daar had hij nog geen zin in. Vooral nog niet in een interview op beeld. "Dan had ik me weer moeten scheren en zo."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren