logo songteksten.net

André van Duin overladen met reacties na emotioneel DWDD-optreden

André van Duin schoof vrijdagavond aan bij Matthijs van Nieuwkerk, die de komiek nog een keer aan tafel wilde hebben in De Wereld Draait Door. Het werd een ontroerend optreden dat tientallen lovende reacties opleverde op sociale media. Ook Van Duin zelf is overdonderd door de vele complimenten.

"In mijn hele carrière heb ik nooit zoveel reacties gehad op een tv-optreden", zegt André (73) tegen het AD. "Het is extreem, ik wil niet overdrijven, maar ik denk dat ik 150, 160 sms’jes en mailtjes heb. En als je op Twitter kijkt, is er al helemaal geen doorkomen aan. Iedereen geeft complimenten: wat heb je mooi gezongen, we zaten in tranen op de bank. Het hele land is blijkbaar ontroerd, het is Heel Holland Huilt."

André vertelde, voordat hij een cover van La Bohème van Charles Aznavour zong, openhartig over het overlijden van zijn echtgenoot Martin Elferink. "Zojuist naar het beste kwartier van #DWDD ooit gekeken", schrijft iemand op Twitter over het gesprek en het optreden van Van Duin. "Werkelijk prachtig." Een ander schrijft: "Het hoogtepunt van 15 jaar DWDD."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren