logo songteksten.net

Rechtszaak Johnny Depp tegen The Sun uitgesteld

Johnny Depp hoeft zich maandag toch niet in de rechtbank in Londen te melden. De rechtszaak die de acteur tegen The Sun had aangespannen is vanwege de coronacrisis uitgesteld naar een nader te bepalen datum, melden Amerikaanse media.

Johnny verblijft in zijn woning in Frankrijk en zou al niet meer naar Engeland kunnen reizen. Ook leden van zijn juridische team zitten in zelfquarantaine. Daarom besloot de rechter de zaak uit te stellen. Een nieuwe datum is nog niet gecommuniceerd.

De zaak is een van de velen in de strijd tussen Johnny en zijn ex-vrouw Amber Heard. The Sun zou in berichtgeving over deze ruzie de acteur hebben weggezet als vrouwenmishandelaar, iets waar Amber hem van beschuldigt.

De 56-jarige acteur en de 33-jarige actrice trouwden in 2015, maar gingen een jaar later alweer uit elkaar omdat Johnny gewelddadig zou zijn. Johnny blijft bij hoog en laag volhouden dat juist zijn ex losse handjes had. Begin vorig jaar stapte de acteur naar de rechter nadat Amber een artikel had geschreven over haar 'gewelddadige' ex. Johnny eist 50 miljoen dollar wegens smaad.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren