logo songteksten.net

Meghan maakt debuut als voice-over in olifantendocumentaire

Meghan keert op 3 april terug op televisie. De echtgenote van prins Harry, die vanwege haar relatie met de Britse prins afscheid nam van haar acteercarrière, is te horen als voice-over in de Disney+-documentaire Elephants, maakte de streamingdienst donderdag bekend.

In ruil voor het inspreken van de film over olifanten gaat er een donatie naar hulporganisatie Elephants Without Borders. De organisatie zet zich in voor het behoud van olifanten in het wild.

De hertogin van Sussex zou haar stem maanden geleden al hebben geleend aan de documentaire. Dat zou al zijn gebeurd voordat Harry en Meghan in januari onthulden een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis.

Kort na de zogenoemde 'megxit' kwam naar buiten dat de hertogin een deal met Disney had gesloten voor voice-overwerk. Of het gaat om een eenmalig project is niet duidelijk.

De klus heeft Meghan mogelijk te danken aan Harry. In een video die na het nieuws opdook, is te zien hoe de Britse prins in juli al aan Disney-baas Bob Iger vertelt dat zijn vrouw ook voice-overwerk doet. Hij reageerde enthousiast. "We zouden het geweldig vinden om te proberen. Dat is een geweldig idee."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren