Harry Styles schrijft erop los in zelfquarantaine

Door ANP, donderdag 26 maart 2020 19:49, bron: ANP

Harry Styles maakt nuttig gebruik van de extra tijd die hij heeft. Nu de zanger vanwege de coronacrisis thuiszit, heeft hij alle rust om aan nieuw materiaal te werken. "Ik ben zoveel aan het schrijven", zegt Harry in de Apple Music-podcast van Zane Lowe.

Het voormalig lid van One Direction doet de dingen die hij normaal gesproken vaker zou willen doen. "Ik zou meer gitaar moeten spelen. Ik zou meer gedichten en songteksten moeten schrijven. Dus ik ben daar heel veel mee bezig."

Harry denkt dat ook andere artiesten in de pen zijn geklommen nu. "Ik denk dat er veel krachtige muziek uit gaat komen omdat je mensen hebt die zichzelf uitdrukken in muziek, tekst en films - en op zoveel andere manieren - en die hebben nu veel extra tijd zonder afleiding."

Wel baalt de zanger dat hij zijn Europese tournee heeft moeten uitstellen tot volgend jaar. "We zouden over een paar weken vertrekken", zegt Harry. "Maar iedereen moest stoppen dus het voelt niet als een 'waarom overkomt mij dit nou weer'-ding."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren