Carson Daly en vrouw verwelkomen vierde kind

Door ANP, vrijdag 27 maart 2020 02:13, bron: ANP

Beschuit met roze muisjes voor de Amerikaanse presentator Carson Daly en zijn vrouw Siri. Het stel breidde hun gezin uit met een vierde kind, dochtertje Goldie. Hoewel de geboorte heel anders verliep dan bij hun eerste drie kinderen, vanwege het coronavirus, is alles goed verlopen. Dit laat de familie via Instagram weten.

"Carson en Siri Daly (ja, dat zijn wij dus!) zijn, net als trotse broer en zussen Jackson James, Etta Jones en London Rose, enorm trots de komst van Goldie Patricia Daly te mogen melden. Ze is om 16:08 's middags geboren en doet het fantastisch, net als haar moeder. Als familie willen we met name de waanzinnig moedige en stoere medische staf van ons ziekenhuis in New York bedanken voor alles wat ze voor ons, maar ook voor anderen hebben gedaan. Zij zijn de mensen van wie we het nu moeten hebben, zij steken dagelijks hun nek uit voor onze gezondheid," aldus Carson.

Hij vervolgt: "Wij danken God voor de veilige geboorte van onze dochter. Het is een heel dubbel gevoel. We zijn dankbaar voor ons meisje, maar zijn met onze gedachten ook bij alles dat er momenteel in de wereld gaande is. Ontzettend bedankt voor alle lieve wensen naar aanleiding van Goldie's geboorte. Wij willen jullie vragen om samen met ons te bidden voor de mensen die momenteel lijden."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren