Samen Sterk Top 100 gelijktijdig op drie radiozenders

Door ANP, vrijdag 27 maart 2020 08:51, bron: ANP

Radio 538, Radio 10 en Radio Veronica gaan donderdag 2 april gelijktijdig de Samen Sterk Top 100 uitzenden. Luisteraars kunnen komende dagen stemmen op muziek die hen raakt en kracht geeft tijdens de coronacrisis. Hun verhalen krijgen een bijzondere rol tijdens de speciale Top 100 die duurt van 8.00 tot 18.00 uur.

Tijdens de marathonuitzending is er iedere twee uur een ander presentatieduo te horen. Frank Dane en Wilfred Genee trappen de uitzending gezamenlijk af om 08.00 uur. Vanaf 10.00 uur nemen Jeroen Nieuwenhuize en Mark Labrand het stokje over. Gerard Ekdom vormt een duo met Giel Beelen. De andere dj-duo’s zijn Dennis Ruyer met Wietze de Jager en Sander Lantinga met Rob van Someren.

"De wereld staat stil door het coronavirus. In deze lastige tijd kan muziek verbinden, steun en energie geven aan iedereen die thuiswerkt, in quarantaine zit, juist heel hard moet werken of ziek is", zegt radiodirecteur Mark Adriani van de drie Talpa-zenders. "De afgelopen weken hebben onze zenders de kracht van radio laten zien met speciale programmeringen, ruimte voor verhalen van luisteraars en verzoekplaten. We willen alle Nederlanders een hart onder de riem steken en een gevoel van eenheid creëren door onze krachten op unieke wijze te bundelen op deze speciale radiodag."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren