Tim Knol vond thuis optreden tijdens Live-Eet 'heel vreemd'

Door ANP, vrijdag 27 maart 2020 14:24, bron: ANP

Singer-songwriter Tim Knol was donderdag een van de artiesten die meedeed aan Live-Eet, een digitaal georganiseerd benefietdiner waarmee geld werd ingezameld voor de voedselbank. In gesprek met BuzzE zegt Tim dat hij het "interessant", maar ook "heel vreemd" vond om thuis digitaal op te treden.

Het initiatief om met een digitaal concert geld in te zamelen voor een instantie als de voedselbank vond Tim erg mooi. "Alles dat wordt ingezameld is mooi meegenomen. Het is retebelangrijk dat voedselbanken in deze tijd kunnen blijven doorlopen."

Aan het benefietdiner deden ook andere artiesten als Claudia de Breij, Candy Dulfer en Thomas Berge mee.

Ervaring

Mocht er in de toekomst ooit nog eens zoiets worden georganiseerd, dan is hij weer van de partij. "Maar alleen als het om iets heel bijzonders gaat", stelt hij. "Bij een goed doel als de voedselbank zou ik het vaker doen. Maar dit was wel heel vreemd, zo thuis alleen optreden voor de computer."

Tim treedt ook liever op voor een echt publiek, dat miste hij hierbij natuurlijk wel. Bij een eventueel volgend digitaal optreden zou hij dan ook de "ervaring van een liveshow" willen hebben. "Nu moet je maar net doen alsof je voor een zaal met mensen staat."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren