Weg ligt weer helemaal open voor Margôt Ros

Door ANP, zaterdag 28 maart 2020 10:36, bron: ANP

Toren C-bedenker en actrice Margôt Ros heeft nog geen idee wat ze na het uitbrengen van haar boek Hersenschorsing en het einde van Toren C gaat doen. "Ik weet het niet: alles ligt weer open", zegt ze in gesprek met Volkskrant Magazine.

"Ik ben op een compleet nulpunt gekomen in mijn leven, alles wat nu gebeurt is nieuw. Ik heb ideeën voor een film, voor een televisieserie. Maar ik ben vooral dankbaar voor alles wat ik heb", vervolgt Margôt. "Ik ben zó vanuit het donker in het licht gekomen, dat ik overal blij van word."

De actrice revalideerde de afgelopen tijd van hersenletsel nadat ze begin 2018 met haar hoofd tegen een decorstuk was geknald. De intensieve herstelperiode beschrijft ze uitgebreid in haar boek.

Volgens Margôt heeft ze door die periode een enorme groei gemaakt als mens. "Laat ik vooropstellen: alles wat het me heeft opgeleverd staat in schril contrast met wat het me heeft gekost, dus ik geloof niet dat ik ooit zal zeggen: dit had ik niet willen missen. Máár - ik heb wel een enorme groei doorgemaakt. Die beweging voelt goed, het stroomt", aldus de actrice. "En nee, ik ben nog niet waar ik zijn moet, maar ik sta eindelijk op land."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren